Over ons

De familie Nijhuis heet u van harte welkom op "Erve Nejhoes"!

Camping Dal van de Mosbeek is een mooie camping in Twente. Bij veel recreanten zijn we vanouds bekend als "Erve Nejhoes", een eeuwenoud familiebedrijf, gelegen in het fraaie Dal van de Mosbeek in Mander / Vasse bij Ootmarsum en Tubbergen (Twente-Overijssel)

Rond 2005 vond er een herinrichting van het agrarisch gebied plaats in de omgeving van Mander. De familie Nijhuis besloot mede hierdoor te stoppen met de melkveehouderij en zich verder te richten op de recreatieve tak.

In de winter van 2008-2009 is camping Dal van de Mosbeek aangelegd op een terrein van ruim 6 hectare. 

De camping is zoals eerder al aangegeven gesitueerd in Mander, behorend tot het kerkdorp Vasse. Op 5 kilometer afstand ligt de plaats Tubbergen en het bekende kunststadje Ootmarsum. Voor de echte liefhebbers van fietsen en wandelen ligt de camping op een uiterst gunstige locatie. Bekende natuurgebieden als de Streu, de Manderheide, ’t Springendal en de cirkels van Jannink liggen aan de voet van dit recreatiebedrijf. Oneindig veel fiets- en wandelplezier vindt u in deze omgeving. Geniet van de bosrijke omgeving, kronkelende beekjes en eeuwenoude houtwallen. Of neem eens een kijkje bij de watermolens van Bels en Frans. Tevens ligt de camping maar een kilometer van de Duitse grens af. 

Camping Dal van de Mosbeek van bovenaf