Groepsaccommodatie

Welkom in de Manderhoeve

NIEUW IN 2018!!!

Op dit moment realiseren wij een splinternieuwe groepsaccommodatie voor maximaal 36 personen. De accommodatie wordt van alle gemakken voorzien. Zo zijn er maarliefst 12 ruime slaapkamers voor 2-4 personen, voorzien van 1 persoons boxspringbedden, allen met een eigen sanitair. Op enkele kamers komt als extra een comfortabel en luxe stapelbed 

De gezamenlijke ruimte wordt warm en gezellig ingericht en zal zeker bijdragen aan een fantastisch verblijf. Drink een biertje aan de bar of daag je tegenstander uit voor een potje darts. Of wat dacht u van een heerlijk glaasje wijn rondom de houtkachel? Tevens komt er op de eerste verdieping een grote speelkamer voor kinderen en een echte bioscoop met bioscoopstoelen.

Voor familie- en vriendenweekenden of een zakelijke bijeenkomst wordt de Manderhoeve uw ideale bestemming.
De accommodatie ligt aan de voet van meerdere natuurgebieden.

Tijdens uw verblijf kunt u zelf alles voor uw groep verzorgen. De Manderhoeve bschikt over een grote open keuken voorzien van alle gemakken. Maar uiteraard hebben wij goede contacten om uw catering te verzorgen. Denk hierbij aan de boodschappen, barbeque of diverse buffetten. (ontbijt-lunch-diner).  

Neem voor de beschikbaarheid en tarieven contact op met ons op:


Telefoonnummer: 0541 - 680 644
Website: www.manderhoeve.nl
E-mailadres: info@manderhoeve.nl

Impressie de 'Manderhoeve'